Hotel Balada
Bucurați-vă de o experiență unică

Hotel Balada 3*** Saturn este amplasat in zona de nord a statiunii, pe faleza, in vecinatatea hotelurilor Hora si Sirena. Datorita pozitionarii deosebite, toate camerele hotelului Balada au vedere spre mare. Fata de centrul statiunii Saturn, Hotel Balada se afla la o distanta de 300 metri, iar pana la gara din Mangalia, la aproximativ 2 km.
Hotel Balada este un hotel inalt, de 14 etaje, deservite de lift si are un numar total de 283 de camere, dotate cu televizor LED, aer conditionat, baie proprie cu dus si uscator de par, balcon si minibar.
De asemenea, incepand cu anul 2023, odata cu o noua echipa de management, hotel Balada introduce oaspetilor sai conceptul de Ultra All Inclusive, ce cuprinde servicii de masa complete (atat mesele principale, cat si diverse gustari, servite in sistem bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice in intervalul orar 09.00-22.00, programe de divertisment pentru adulti, dar si pentru copii, acces gratuit la Aqua Park Balada, loc de joaca pentru copii, gym in lobby, parcare gratuita si acces wi-fi in zonele publice.
Incepand cu sezonul estival 2024 ,oferim,impreuna cu partenerii nostrii ,preturi avantajoase (discounturi) la sezlongurile de pe plaja.
Parcarea se ofera gratuit, in limita disponibilitatii.